Astazi vom vorbi despre birou si cum sa alegem mobila potrivita!
Locul in care ne desfasuram cele mai importante activitati, biroul! Astazi vom vorbi despre cum sa alegem cea mai buna mobila pentru noi.

Cu totii stim ca mobila potrivita pentru fiecare este cea care ne ajuta sa fim cat mai productivi, pentru ca asta urmarim cu totii, sa fim productivi si sa ne ducem la capat toate planurile.

Bineinteles ca alegerea mobilei potrivite include parametrii diferiti, precum:

  • Spatiul destinat incaperii respective;
  • Bugetul alocat;
  • Orele de utilizare.

Acum, haideti sa abordam aceste puncte:

  1. Intotdeauna luati in considerare spatiul pe care il aveti. Cea mai comuna greseala pe care oamenii o fac, este sa nu masoare riguros spatiul pe care il au pentru noua mobila. Asadar, va sfatuim sa va masurati atent spatiul, dar sa oferiti importanta si marimii elementelor de mobilier alese. Astfel ca, pentru un spatiu mic, noi va recomandam un birou compact, alaturi de rafturi suspendate, pentru a oferi incaperii mai mult spatiu, dar si loc de depozitare, unde sa plasati si un scaun confortabil.
  2. Fiecare dintre noi isi doreste o locuinta spectaculoasa, cu mobilier de exceptie, dar aceste idei nu inseamna si un cost ridicat. Cunoasteti zicala „mai putin este mai mult”, asa ca puteti avea un birou in care sa va simtiti foarte bine si cu un buget mediu, spre scazut.
  3. Pe langa aceste aspecte, trebuie sa aveti in vedere si timpul pe care aveti de gand sa il petrecti in birou. Exista situatii in care veti amenaja un loc pentru birou doar pentru a verifica mailurile si pentru a va savura cafeaua, dar si situatii in care un birou se va folosi pentru aproximativ 7-8 ore pe zi. In ultima situatie, ideea de confort trebuie sa fie primara, deoarece un spatiu primitor va insufla motivatie si determinare.

Bineinteles ca si alte aspecte sunt importante, precum stilul ales, materialele din care este relizat mobilierul si complementaritatea cu restul decorului cu spatiul dedicat biroului mobila care vi se potriveste in totalitate.

In acest punct, ne referim strict la felul in care incaperea unde va fi amplasat biroul va arata la finisarea lucrarii. De la stilul mobilei antice, la cel minimalist sau contemporan, aveti o gama variata de posibilitati, insa aveti grija la luarea deciziei corecte.

Birourile amplasate acasa au acaparat o mare parte a populatiei, deoarece sunt utile, ofera motivatie si productivitate, dar si confortul in propria casa.
Recomandarea noastra este sa alegeti un mobilier pentru birou, in care designul, confortul si utilitatea sa se imbine perfect!
Echipa Metalcom va asteapta in showroom pentru a va ajuta si pentru a va oferi informatiile necesare gusturilor voastre!